BOLILOR, EXISTA TRATAMENT !

Stateam intr-o zi la geam si admiram o pereche de gugustiuci care ciuguleau bobitele pentru “maidanezele” ciripitoare – bobite cumparate cu mare drag de la un magazin de…PET-uri. Si cum se delectau- dragalasele de ele!- din bunatatile oferite pe tava, iacata ca a sosit si un musafir NEPOFTIT. Fugi, cioara!- am incercat eu sa salvez situatia,deloc imbucuratoare, in care intrasera prietenii mei gugustiucii. Ei, as! Ti-ai gasit! Urâtania cu penele negre ca tăciunii nici că vru să se dea bătută. Se întorcea la fiecare minut în care îmi îndreptam privirile la peisajul înverzit din câmpul meu vizual. Nervi si- mai ales!- GREAŢĂ mă cuprindea la vederea POCITANIEI. Mai ales că este ştiut că ciorile sunt purtătoare şi transmiţătoare de microbi si VIRUŞI…de orice fel. Aceste individe inaripate, ciorile ( repet asta ca sa nu cumva sa uitati despre CE necuvantatoare inaripate este vorba! ), sunt UN PERICOL care chiar ATENTEAZA LA SANATATEA PUBLICA. Atat la sanatatea corporala- fiind transmitatoare de VIRUSI PERICULOSI, cat si la sanatatea mintala a tuturor semenilor nostri- prin crearea unui stres continuu si a unor GRETURI greu de indepartat. Degeaba unii ornitologi sustin ca aceste zburatoare ar fi, cica, “sanitari”- prin faptul ca se incumeta in nesabuinta si obiceiul lor ancestral de a manca din starvuri- pentru toti cetatenii locuitori ai dragii noastre planete este clar ca ciorile se hranesc cu mizerii, adica …RAHATURI!
Mai nou am aflat de un domn din Baia Mare care incearca sa dreseze aceste PASARI INUTILE ( cum insusi a declarat). Se vede treaba ca romanii sunt idealisti din fire si, unii dintre noi, nu intelegem nici la adanci batraneti ca…CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA.
Trebuie sa stiti ca bolile pe care le transmit ciorile in tot timpul cat haladuiesc printre noi sunt cauzate de microbi si VIRUSI. Ca sa stiti cu CE va puteti confrunta in situatia nefericita in care va “curteaza” o cioara ravnind la mancarea buna destinata celorlate inaripate dragalase ( doar asa, la mishto, ca sa va enerveze si sa va reaminteasca- daca mai era nevoie!- ca ele, ciorile, sunt peste tot) sa va explic CE boli pot transmite.
1. Microbii, care in DEX sunt definiti ca agenti ai bolilor infectioase, fermentatiilor si PUTREFACTIEI! Asadar, prin contactul cu o cioara, va puteti trezi ca vedeti numai putreziciune in jurul dumneavoastra. Ar fi frumos un asa peisaj? Eu cred ca NU!
2. VIRUSII, care, tot potrivit DEX, sunt definiti ca agenti patogeni, invizibili la microscopul obisnuit, care se reproduc in interiorul celulelor vii, provoaca diverse boli infectioase, ( p. ext.= toxina acestui agent) ; Fig= Sursa a unui RĂU MORAL ! )
Daca impotriva microbilor exista leac mai la indemana tuturor, ca de exemplu: sapun, alcool sanitar ( in popor mai numit si spirt), si- mai ales!- muuulta prudenta ( aveti grija CUI oferiti din bunatatile cumparate cu inima deschisa, dar, poate, cu oarecare sacrificiu ! Si- cel mai important!- NU LE DESCHIDETI FEREASTRA! ), VIRUSII necesita o ATENTIE SPORITA! Nu este usor, dar nu cred ca va ia prea mult timp sa consultati tratate de specialitate existente cu duiumul in biblioteci ori pe internet sau- si mai bine!- sa cereti sfatul unor specialisti in domeniu.
Am aflat ca aceste infame creaturi- VIRUSII- sunt foarte periculoase prin capacitatea lor de a se disimula. Stau in stare latenta muult timp si pandesc momentu’ oportun sa va invadeze si sa va otraveasca viata. Daca incerci sa iei legatura cu un MEDIC VIRUSOLOG pentru a cere ajutor si pentru a trage un semnal de alarma asupra unui eventual atac in masa a infamelor SCÂRNĂVII, ei- virusii- sunt extrem de solidari si se aduna in stoluri cu scopul précis de a se infiltra in organismele sanatoase. Cu alte cuvinte, VIRUSII demonici au un singur scop: spurcarea a tot ce este curat si sanatos pe intreaga planeta.
Din acest motiv este indicat ca toti locuitorii Terrei sa fie mai solidari mai mult ca oricand si, la primele simptome ale unui eventual atac produs de scarbavnicele creaturi, sa purceada la tratamentele medicamentoase indicate de medicii specialisti.

Si- cel mai important!- nu uitati ca virusii sunt de fapt niste PITICANII de care NU TREBUIE SA NE FIE FRICA!

Sedinta chinezeasca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s