VIRTUALUL- Locul in care NU stii in CINE “dai’

Ati vazut miscarea planetelor pe cer? Ati vazut cum , cu o exactitate de ceas elvetian, se misca invariabil print-un frumos arc de cerc de la stanga la dreapta, de la est la vest? Stiti ce este un spatiu cosmic? Ei bine ala e “palpabil”. Stiti ce este un spatiu virtual? O simpla “agora” cu usile vraiste, in care oricand, intră şi ies biţi . Unii, cu cei 7 ani de acasă la ei, te salută politicos, alţii, dându-se cocoşi te înjură ca la uşa cortului, apoi- ŢUŞTI dispar pe uşile nevăzute. Alţi biţi, mai cu minţile si personalităţile reale la purtător, se opresc şi ascultă/citesc discuţiile care se nasc intre alţi biţi. Acum biţii ăştia să ştiţi că sunt aşişderea ca în viaţa reală : unii mai interesaţi de informaţiile pe care le pot culege , alţii grăbiţi-grăbiţi ( că doar sunt BIŢI ! ) să plece la treburile care li s-au dat. Acum, unii biţi, trecând peste recomandările biţilor-şefi/profesori ( sau cum doriţi să le spuneţi ) interesaţi fiind de…subiectele întâlnite, intră în discuţii. Să ştiţi că se pot naşte dezbateri faine din astfel de întâlniri ! Alţii, neînţelegând şi nefiind EDUCAŢI să opereze decât în ariile ptr care au fost creaţi, zboară prin paginile agorei că nici nu-i vezi. Nu-i bai, da’ ce te faci când vine bit-ul—şef/profesor şi e tare nemulţumit de…el ştie ce vrea să spună?!
Vă las, dragi biţi, să faceţi aşa cum vă DICTEAZĂ conştiinţa şi educaţia de la mamele-biţile voastre sau cum vă îndeamnă liberul arbitru. Nu vă fie frică de…chelfăneala virtuală, că oricum biţii-şefi aleg PE CINE TREBUIE .
Ah, până nu dau enter: fiţi voi înşivă, deşi vă spun de pe acum că biţii-bărbaţi nu vor alege NICIODATA, dar NICIODATĂ biţii-femei…decât în unele condiţii( deh, ca biţii! )
Sal’tare !FB= Agora cu usile vraiste

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s