DIALOGUL “SURZILOR” CU (IN)SECTA usl-amistă

In Europa, in orice ţară a ei , INDIFERENT de vederile politice sau starea sociala ESTI TRATAT CU RESPECT. In Romania- daca nu esti adeptul unei “secte” ,fie ca aliniere la MAFIA care s-a infiltrat peste tot, fie ca nu-I plac “ochii” tai cuiva, fie NU DORESTI sa “colectezi” pentru EI- esti urmarit peste tot, TI SE MONIOTORIZEAZA mail-ul, activitatea pe net, telefonul, chiar “circuitul” tau si al rudelor tale pe oriunde te deplasezi.Bineînţeles că- toate “monitorizările” sunt ILEGALE, chiar PENALE!!! Cum indivizii care pun in aplicare toate aceste ilegalitati SUNT PRINTRE NOI, oamenii obisnuiti, cam nu prea ai la CINE sa faci reclamatie. Metoda de monitorizare- repet, ILEGALA!!!- a cetatenilor onorabili si NEPATATI care incearca sa lase in urma lor lucrul correct şi cinstit făcut, metoda asta zic, este PENTRU INTIMIDARE, cu scopul PRECIS de a anula STIMA DE SINE a celui vizat. Cetăţeanul care “intră in vizorul” monitorizatorilor PENALI-EVAZIONISTI, in doua cuvinte MAFIOTI ORDINARI, nu mai are liniste nici in intimitatea familiala, nici la piaţă când merge la cumpărături,nici in mijloacele de transport in comun-caz in care MAFIOTII MONITORIZATORI iti stiu până si orele cand pleci de acasa sau te intorci(daca ai nefericirea sa fii mai “sărăcuţ” şi să nu posezi un autoturism personal), nici chiar cănd caută un loc de muncă.
Cazul in care “ai intrat in vizorul” sistemului organizat mafiot are doar doua cauze:
1. Fie te-ai “ginit” cu cine ai de a face si NU DORESTI “COLABORAREA” (pe orice paliere- de la a acţiona PESTE LIMITA LEGII in favoarea lor, până la convingerile politice)
2. Fie s-a “ochit” un bun al tau (casa, mica intreprindere particulara)
Asa ca esti “vânat” la nesfarsit, fara posibilitate sa scapi de ei.
Amintiţi-vă de relatarea doamnei cantecului mehedintean Angelica Stoican, care- invitata fiind la emisiunea Nasul- spunea ca cel mai rau este acum dupa ’89 cand NU TE MAI CREDE NIMENI. Că indivizii care-ti vor raul cu orice preţ ( asta cu siguranţă pentru a face “scoală” pe tine sau pur şi simplu că nu te-ai “conformat” punctului 1 de mai sus ) “sunt foarte razbunatori Nu scapi toată viaţa de ei” .
Doamna Stoican spunea că îi era frică tot timpul. În concluzie ăştia despre care vă vorbesc( sa mai scriu inca odata ca sa se tzina minte!) EI- sistemul mafiot organizat actioneaza MISELESTE pentru marginalizarea tuturor acelora care nu sunt de acord cu actiunile lor.
Romani, cei care stiti ca ati patit asa dar- din păcate- fie va e frica s-o spuneti, fie vi s-a inoculat ideea că sunteti “paranoici” (sau poate chiar aţi fost denigrati in public) aveti aici acest spatiu in care sa spuneti “pataniile” voastre . Nu sunteti singuri. Asta se si doreste: izolarea celor care nu au aceleasi “idealuri” DISTRUCTIVE pentru societatea in care traim, NU DORIM SA DAM SPAGA NIMANUI- dar mai ales pentru un loc de munca sau pentru un salon mai acceptabil la spital, cand se intampla sa avem nevoie de asistenta medicala. VREMEA METODELOR BOLSEVICE A TRECUT!!! Sa trecem noi la fapte si sa nu-i lasam se ne ingenuncheze pentru inca (cel putzin) 8 ani!
Cetăţenii onesti ai acestei ţări NU TREBUIE SĂ FIE DISIPATI.Nu uitati ca NUMAI asa EI- mafia organizata- au stat la butoane timp de 23 ani, prin metoda antica invatata de la romani”Divide et impera!”(separa si condu!). DUPA CUM VEDEM NICI MACAR NU SUNT ORIGINALI, in schimb sunt: incompatibili, neintegri, plagiatori, spagari, traficanti de orice( de la carne vie, la motorina si papuci chinezesti).
Români! Nu ascultati decât de conştiinţa voastră, să nu vă fie frică de absolut nimic, nu plecati urechea la zvonurile ordinare- fabricarea acestora in fiecare minut fiind pentru EI un “mizilic”- FITI DEMNI, NU STAŢI IZOLATI IN CASE, VORBITI CU OAMENI CHIAR NECUNOSCUŢI DE PE STRADĂ( Veti ramane surprinsi de cati cetateni sunt in situatia vostra, ei crezând la rândul lor ca sunt fara aparare, singuri si uitaţi de societate) despre neplacerile voastre. Asa se vor aduna TOTI cetatenii onesti ai acestei tari care VOR PUTEA SA MUTE SI MUNTII DIN LOC. Iar timpul propice pentru “operatiunea” de curatire a societatii de BUBOIUL numit mafia este 02 noiembrie 2014
Români, mergeti la vot si votati MONICA LUISA MACOVEI, nu “mumiile” din dulap pe care neocomunistii le “reşapeaza” la nesfârşit!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s