Părinţi, AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ!

Aflăm cu stupoare că Mihaela Miroiu îl susţine la cea mai înaltă funcţie în statul român pe candidatul Klaus Werner I0hannis.
WHAT?!?! Păi numai ce îi făcuse clip cu reclama doamnei Macovei. Femeia asta e dusă cu capul. Sau e avidă de bani…că ŞTIU că distinsa e profă la SNSPA. Vedeţi de ce nu-mi plac mie profii din ziua de azi? Toţi latră că vor binenele „viitorului ţării” ( ca în Caragiale, deh!), dar ei formează viitorul după chipul şi asemănarea lor: CAMELEONI veninoşi- noua specie mutant

Jurnalistul George Rîpă :
Aşa arată „feminismul”:
Mihaela Miroiu: „E fals că femeile nu votează femei.”
Mihaela Miroiu: „Da, eu am să votez cu Klaus Iohannis.”

Cameleonismul bine disimulat în faţa maselor largi al profesoarei trecută demult de vremea pensionării se încadrează perfect în categoria “Din ciclul INDIVIZI DE GENUL ĂSTA sunt formatorii „viitorului ţării”, generaţiile de tineri ( jurnalişti sau psihologi) .

„Dna Miroiu se pune singura in pozitia de a apara marea coruptie, deci furtul, puscariasii si puscariabilii, mai degraba decat sa sustina o femeie care ar trebui sa intruchipeaze tot ce retorica ei (mincinoasa) exalteaza.”( freelancer Costin Andrieş)

Priviţi-o bine, cetăţeni cu toate minţile la voi! Cei care aveţi copii studenţi la SNSPA să ştiţi UNDE sunt banii dvs, iar mai târziu, dacă o fi ca fiii şi fiicele voastre să devină mincinoşi şi fără scrupule, deşi în cei 7 ani de acasă i-aţi învăţat de buna cuviinţă şi etică, să ştiţi cine v-a stricat ani de muncă cu propriii voştri copii!

Mihaela Miroiu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s