Puţin

Iată ce comentează doamna RALUCA DUMITRANA :

“Doua doamne care vin in timpul campaniei. Stim prea bine cum functioneaza asocierile cu politica, nepotismul si asa mai departe. Desi am luat in nenumarate randuri apararea Bisericii Ortodoxe, de aceasta data, o parte din reprezentantii ei au preferat o anume culoare politica. Un om vertical nu face asta. Cu tot respectul pentru preotul respectiv, nu il cunosc, dar nu avea dreptul sa permita acestor doamne sa vina cum mesaje politice. Tot respectul pentru Institutul Hurmuzachi, dar nu lui Ponta i se cuivn laudele pentru existenta institutului. Nu stiu cu ce argumente o sa imi aduci, insa nu cred ca este cazul sa vorbesc de ce s-a intamplat la Marsul pentru Basarabia (din respect pentru participanti, dar dezamagita de roganizatori). Mai mult decat atat, ar fi fost de apreciat prezenta unui membru al institutului, decat prezenta unui membru PSD. Sa ne fie clara o treaba, nu suntem tampiti. Parintele a fost lipsit de respect fata de enoriasi, a produs sminteala. De ce vorbim aici? Biserica nu este a preotului, nici a lui Ponta sau a PSD-ului, ci a oamenilor.”

Jurnalul unui scorpion

Cei care poposesc pe postarea asta aş vrea să urmărească cu atenţie ce scrie pe înregistrare sau sa asculte când madama asta spune că o sa ducă cărţi în comunitatea românescă de la Paris. Citez : „acesta este puţinul ajutor pe care vi-l putem oferi”. Atât, le duce cărţi.Puţine. Or fi de bucate?

Păi cucoană ăla de holongăreşte 12 ceasuri pe şantier, când ajunge acasă mai are chef de citit? Ăla bietul de el abia dacă mai are putere să îmbuce ceva şi pica precum bolovanul. Dar avea cucoana pălăriuţă şi mai spune că deplasarea la Paris pentru ea şi familia ei a făcut-o din bani personali. Hopaaa. Deci şpaţirim şi neamul. O crede cine o încalţă, că şi-a plătit călătoria aia din banii ei. Şi chiar dacă ar fi aşa ce salariu trebuie să ai ca să plăteşti transport, cazare şi masă pentru minim 3 personae, minim 3 zile la…

Vezi articolul original 148 de cuvinte mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s