DE CE ÎMI VOI ANULA VOTUL în data de 16 noiembrie 2014

Veşnică fie-i amintirea!
Azi este bine să ne amintim de Seniorul Coposu şi nu numai azi, ci tot timpul, până la sfârşitul zilelor noastre şi mai departe să transmitem tradiţia copiiilor, nepoţilor şi strănepoţilor acestora din urmă MOŞTENIREA şi exemplul intelectualităţii şi rezistenţei antibolşevice începând cu anul 1946.

“La 11 noiembrie 1995, a încetat din viaţă Corneliu Coposu, om politic, preşedinte al Partidului Naţional Tărănesc Creştin şi Democrat. Cu putine luni inainte de a se stinge din viata, lui Corneliu Coposu I-a fost acordata Legiunea de Onoare, cea mai inalta decoratie a Republicii Franceze. Corneliu Coposu s-a nascut in ziua de 20 mai 1914 la Bobota in judetul Salaj, intr-o familie care a luptat si pentru recunoasterea drepturilor romanilor din Imperiul Austro-Ungar. Tatal sau, care a fost deputat in Marea Adunare de la Alba Iulia si a votat pentru Marea Unire de la 1918, a fost de mai multe ori inchis datorita crezurilor sale politice. Corneliu Coposu a primit o educatie aleasa, dupa finalizarea cursurilor liceale inscriindu-se la Universitatea din Cluj. Tot in aceasta perioada leaga o prietenie cu politicianul Iuliu Maniu, care ii va deveni mentor si model. In 1935 a fost ales presedinte al Organizatiei de Tineret a Partidului National Taranesc din Cluj, iar doi ani mai tarziu a devenit secretar personal al lui Iuliu Maniu, functie pe care a avut-o pana la arestarea fruntasului taranist si a sa in 14 iulie 1947. In toata aceasta perioada a desfasurat o intensa activitate politica, astfel ca a fost desemnat secretar al Delegatiei Permanente al PNT. Corneliu Coposu a fost incarcerat, impreuna cu intreaga conducere taranista, din 1947, urmatorii noua ani fiind tinut in arest preventiv fara sa fie judecat. In 1956, i s-a intentat un proces pentru inalta tradare, fiind condamnat de comunisti la munca silnica pe viata. Datorita regimului din inchisoare s-a imbolnavit grav, iar in 1964 a fost pus in libertate. Securitatea nu l-a scapat nici o clipa din ochi, casa fiind perchezitionata cu regularitate. In momentul izbucnirii Revolutiei din 1989 a lansat un mesaj-manifest in care a anuntat reactivarea Partidului National Taranesc, dizolvat de catre comunisti.”
( sursa PNTCD România)

Coposu

Ceea ce este grav este că nici până în ziua de azi poporul român ( parte din el) nu s-a săturat de comunism, ba- mai mult- încearcă reinstaurarea haosului şi terorii. Cine este aceasă “parte a poporului român” ? Poartă un singur nume : GRUPUL INFRACŢIONAL ORGANIZAT în frunte cu PSD .
Uite de aia azi sunt de acord cu domnul Aurelian Pavelescu: ANULAREA VOTULUI, cea mai sănătoasă atitudine faţă de grupul infracţional organizat. Niciunul – atât p0nta cât şi I0hannis -nu doreşte o confruntare televizată, singurul motiv find indubitabil DEMASCAREA DEFINITIVĂ a adevăratelor intenţii ale amândurora. Niciunul nu e mai breaz!

De aia am spus încă de când eram membră FC că dacă nu va fi MRU în turul II eu îmi anulez votul. Ei bine, MRU ne-a trădat şi s-a trădat pe sine însuşi. A venit salvarea în Monica Macovei, pe care majoritatea politicienilor şi jurnaliştilor( de parcă aceştia din urmă nu ar fi cetăţeni români…că de cât de patrioţi sunt ne-am lămurit)au avut grijă s-o atace nedrept. Aşa că NICIUN POLITICIAN BĂRBAT NU mai merită votul meu. Punct.

Toată suflarea din politichia dâmboviţeană se văicăreşte( aşa de sanchi!) că cetăţenii ” au impresia” că TOŢI SUNT LA FEL. Ei bine anul acesta TOŢI – de la politicieni, la jurnalişti, la parte din societatea civilă, până la parte din intelectualitatea română- au dovedit că SUNT LA FEL. LA FEL DE VINOVAŢI, LA FEL DE NEPATRIOŢI, LA FEL NERUŞINAŢI, LA FEL DE IPOCHIMENI, LA FEL DE INSULTĂTORI faţă de inteligenţa nativă a cetăţeanului de rând.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s