Rămâne cum am stabilit

Decât să casc gura la CIRCUL ieftin pe care încearcă să ni-l bage pe gât candidaţii înţeleşi între ei mai bine mă distrez cu ceva amuzant.

De ce sunt şi acum convinsă ca atât p0nta , cât şi I0hanis fac BLAT de cea mai joasă speţă?
Simplu: L-am auzit acum pe domnul Werner la Digi24 cum spunea că oamenii au înţeles că el ştie că P0nta NU a fost exonerat în justiţie de vina plagiatului, ptr că tribunalul a RESPINS CA INACCEPTABILĂ reclamaţia în sine, nefiind venită de la partea vătămată- adică de la niciunul dintre autorii plagiaţi.
Păi, domnule candidat, ne iei de imbecili? Pe noi, cetăţenii care v-am urmărit “evoluţia” pe scena politică trebuie să ne lămureşti? NU, stimate candidat, ci pe NEHOTĂRÂŢII care nici măcar în turul I nu s-au prezentat la vot, cât şi pe unii naivi care mai cred în balivernele tovarăşului P0nta. Or se ştie că cei care au votat tot timpul stânga politică din România nu prea îi duce capul şi trebuie să li se explice ÎN AMĂNUNŢIME.

Or dumneata, stimate candidat, NU ai explicat CLAR ptr TOATĂ LUMEA peste care vrei să păstoreşti timp de 5 ani de aici înainte. TREBUIA SĂ FI VENIT CU LECŢIILE ÎNVĂŢATE, şi aici- din păcate ptr matale- îi dau dreptate tovarăşului p0nta…până la un punct. Dumneata, domnule Werner I0hannis NU că eşti incapabil să-ţi faci lecţiile, ptr că ai avut la dispoziţie 45 ( patruzecişicinci)de zile, NU că vrei să arăţi că nu-ţi trebuie copiuţe, dar ASTA FACE PARTE DIN SCENARIUL ABJECT în care te complaci şi cu care ţi-ai negociat rămânerea în fruntea urbei care te-a făcut celebru.
Aşadar, cu dumneata, Klaus Werner i0hannis am terminat. Nu mai vreau să ştiu NICI de mătăluţă, nici de mega-escrocheria pe care o conduci- noul PNL, nici de alegerile în care candidezi.
Rămâne cum am stabilit: ANULAREA VOTULUI!

buletin_de_vot_96355000

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s