PATRIOTISMUL DE CONJUNCTURĂ

Să fii patriot şi să-ţi iubeşti ţara este un simţământ pe care orice cetăţean de pe Mapamond trebuie să îl aibă 365 de zile pe an. Citeam declaraţiile înflăcărate de pe multe pagini facebook sau văd ipocrizia majorităţii politicienilor, multor oamenilor de cultură, sportivi şi a diverşi jurnalişti sau formatori de opinie.
Vă anunţ că nici acum nu mă pot opri din vomitat.
Ceea ce aceşti indivizi, care se înmulţesc ca ciupercile după ploaie, clamează azi de 1 Decembrie a anului de graţie 2014 nu este altceva decât o insultă adusă României şi a cetăţenilor simpli oneşti.
Să fii patriot dincolo de ecranul unui calculator sau a sticlei eclatante a televiziunilor cu ştaif a devenit un sport naţional care, văzut de la capătul celălalt al Pământului ,dacă ar fi şi din inimă ( a se citi convingere şi bun simţ) ar lăsa fără grai până şi pe Mikadoul Japoniei .
Numai că patriotismul TREBUIE să se dovedească ZI DE ZI , ceea ce ipochimenii gargaragii îşi manifestă iubirea de neam şi ţară DOAR DACĂ SUNT PLĂTIŢI GRAS de „angajatorii” lor- SCÂRBAVNICUL GRUP INFRACŢIONAL ORGANIZAT .
Am un sfat- INTERESAT, ghinion!- pentru toţi ăştia care vă etalaţi talentele de mari oratori :
Având în vedere că nea Gheorghe- doar îl ştiţi, sărăntocul care a luat drumul pribegiei în lumea largă ptr că VOI, MAFIOŢILOR, i-aţi luat dreptul de a-şi câştiga bucata zilnică de pâine- Safta, cea cu 3 copii acasa lihniţi de foame şi rebegiţi de frig învăţând la lumina lumânării, Ilie- tânărul cu diplomă luată pe bune şi masterand la medicină plecat scârbit din România (încă) PCR- a Pilelor, cunoştinţelor şi a relaţiilor- sunt ADEVĂRAŢII PATRIOŢI, sincerii cetăţeni care NU au „aqiesat” la politica voastră de continuă batjocură, VOI, da, VOI- figurilor triste ale fantomei comuniste, VOI care v-aţi şi aţi cumpărat ptr copiii, nepoţii, finii şi amantele voastre,pe bani grei, CARTOANE CU TITLU DE DIPLOMĂ , acum ori niciodată TREBUIE SĂ DISPĂREŢI ÎN NEGURA ISTORIEI!
VALEA, afară din România! Lăsaţi-ne să trăim în bună pace şi să reconstruim- atât cât se mai poate- ceea ce voi aţi jefuit timp de 25 de ani!

Lăsaţi-ne să ne vindecăm rănile sufletului pustiit de dorul celor dragi, lăsaţi-ne să construim CLASA DE MIJLOC a societăţii româneşti pe care tot VOI, prin bunicii şi părinţii voştri bolşevici aţi trimis-o la muncile silnice de la Canal sau aţi lăsat-o să sfârşească tragic în închisorile comuniste!

La mulţi ani, România !

Şi să redevii ceea ce ai fost odinioară: prosperă, cu oameni zâmbitori şi fără grija zilei de mâine, cu învăţători cu har- gen Domnul Trandafir    🙂    – cu medici pricepuţi şi ale căror interese sunt STRICT VIEŢILE PACIENŢILOR, la fel ca Damian şi Cosma- Sfinţii fără de arginţi .

la multi ani, România!

Reclame

2 gânduri despre &8222;PATRIOTISMUL DE CONJUNCTURĂ&8221;

    1. „stela”, dacă – repet, DACĂ- mi-ai fi răspuns afirmativ la cererea mea de intrare pe blogul tău să-l vizitez, aşa cum o faci matale, atunci fii sigur(ă) că nu-ţi ştergeam commentul anterior. Ce e aia ” au ţi’e teamă”?

      Data trecută te-ai logat din alt IP ( hai că eşti hacker inteligent, dar nici io nu-s născută alatăieri) …aşadar dacă( repet din nou: DACĂ ) ai sânge în instalaţie dialogul şi vizitele TREBUIE să fie bilaterale….Până atunci, sorry şi io!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s