Cațavencii, S. O. Vântu și apelul la asasinat…

normal că ptr Vântu, Dinescu e un intelectual rasat. Vântu e un parvenit care totuşi ştie să deschidă gura. E un autodidact care a reuşit să depăşească condiţia de tip Jiji Behecacalii
tov Iaru s-a jegozit demul…de când cu insultele pe pagina lui de FB sau blog( oricum ceva proprietate virtuală) la adresa unei comentatoare. Nu ştiu dacă toată lumea e apucată de streche când se întâlneşte cu grămezile de biştari? Eu mă rog lui Dumnezeu ca- dacă voi avea vreodată atâţia biştari ca ăştia- să nu-mi pierd minţile şi să uit de unde am plecat, dar mai ales de buna cuviinţă

Cabal in Kabul

image5

A ieșit Vântu din pușcărie, și-a făcut pagină FB, iar o grămadă de cretini continuă să-l admire.

Acelora le spun: încetați să mai repostați, ca și cum ar fi ceva amuzant sau anodin, citate din sau despre Sorin Ovidiu Vântu… E un rebut uman în toate sensurile, fizic, politic și mai ales moral.

Cinismul lui de handicapat manipulator nu are nimic interesant, dincolo de patologia socio-medicală. Omul e profund bolnav, nociv, nimic din ce spune nu e de folosit.

Ceea ce unii consideră umor e doar venin manipulatoriu. Acordându-i o dimensiune de haiduc nu faceți decât să perpetuați otrava din el, pe care, pentru arginți, au căutat să o dilueze unii ca Dinescu, hămesitul de lovele, fost poet minor și profitor care îl prezenta pe Vântu ca pe un intelectual rafinat.

Vântu e doar un om profund perturbat de care trebuie să-ți fie milă, un mărunt episod rușinos în deriva…

Vezi articolul original 731 de cuvinte mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s