Pastişa „Românii au Talent”-episodul 2

La EI talentele sunt promovate LA VEDERE

După cum se vede talentele REALE de la Britain’s Got Talent sunt promovate în etapa următoare fără rezerve şi… LA VEDERE.  Iată mostră recentă:

„Laureaţii” cu Golden Buzzer, aceştia sunt trimişi DIRECT în finală

Auzirăţi, bre?  „See you în FINALE” ( min 6:30)

Iar pe cei de la Boogie Storm Simon Cowell îi anunţă „See in the FINALE, guys!” ( min 05:00)

Iar voi ce faceţi, deştepţii Pământului de la Pro tv?!?     Iată ce faceţi:

  1. Pe cei cu Golden Buzz în triminteţi în semi-finală (???)

  2. Vă grăbiţi ca fata mare la măritat şi aruncaţi cu Golden Buzz în stânga şi în dreapta, uneori nemeritat.

  3. Ca să vă spălaţi ruşinea, când descoperiţi- în sfârşit- un talent real inventaţi degrabă un Super Golden Buzz . Ca să mai ajungem şi în domeniul ăsta al show-lui  de nivel internaţional de râsul curcilor!

  4. Talentelor reale şi NEŞTIUTE, venite chiar de nicăieri, le tăiaţi aripile nu chiar de la început- ca să nu se prindă lumea de abjecţia care vă caracterizează şi care se numeşte GOANA DUPĂ CĂPĂTUIALĂ-  ci în semifinală.  Vezi cazul anonimului concurent ( îmi scapă numele, dar nici că mai contează acum!) care, fără nicio şcoală de specialitate a cântat dumnezeieşte la pian!!!  În momentul în care VOI – dăştepţii dâmboviţeni- i-aţi spus textual „ Eşti bun, dar drumul tău de abia acum începe, mergi de studiază” ( citat din memorie) de fapt aţi dat semnalul votanţilor de acasă ( sau ai celor  care „centralizau” să manipuleze rezultatele ?)  să-l trimită frumuşel acasă….. Legat de cazul ăsta doar, vă întreb pe voi- îmbuibaţilor!- cu CE BANI să meargă omul ăla să studieze?  Asta era planul lui: un eventual câştig  l-ar fi investit în propriul studiu, omul chiar dovedea că vrea să-şi depăşească condiţia .

  5. Inventaţi un premiu de originalitate-asta tot ca să vă arătaţi bunăvoinţa că vreţi să promovaţi ADEVĂRAŢII ROMÂNI CU TALENT.   Da’ cine, dracu’,  vă mai crede?

Sunteţi manipulatori încă de la începuturile licenţie acestui concurs de nivel mondial  organizat pe plaiurile dâmboviţene.  Să vă spun doar de rapper-ul  Adrian Ţuţu în care VOI- puşilor pe căpătuială- aţi văzut candidatul perfect ptr planul vostru abject.  Pe individul ăla l-aţi prezentat atunci, şi astfel aţi manipulat conştiinţa românilor prin excelenţă miloşi, ca fiind orfan.  Deabia după ce a câştigat concursul ( de fapt tot cu ajutorul vostru, ptr că- nu-i aşa?- aţi modificat rezultatele voturilor prin sms) s-a aflat că individul avea o soră, că nu era un homeless aşa cum l-aţi prezentat.  A încasat purcoiul de bani, dar întrebarea care se degajă de aici: a ajuns CINEVA în lumea show-bizz după  aceea?  NU! Dar ce mai contează, dacă a plătit „sfântul comision” cui trebuie?

Înlăturaţi „pupezele” şi aduceţi juraţi obiectivi, din afara ţării, aşa cum e la EI!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s