Pastişa „Românii au Talent”- ep. 4

Învingătorul  final

Învingătorul  final nu e neapărat „laureat” anterior cu Golden Buzz

Asta ca să vedeţi cum decurge un concurs PE BUNE, FĂRĂ PILE

La EI este de neconceput un concurs de tip PCR- pile, cunoştinţe şi relaţii

Deşi au fost în mare vogă încă de la audiţiile preliminare, niciunul dintre concurenţii „Golden Buzz” nu au strâns suficiente voturi prin SMS . Nici chiar Beau Dermot– preferata reprezentantei Angliei în juriu- nici chiar Boogie Storms– preferaţii inventatorului „Got Talent”,  Simon Cowell.

Ca să vadă şi onor juraţii de la noi, care, prin vocea lui Andi Moisescu, au declarat că- citez din memorie- „ din experienţă vă spun că doar din rândul celor clasaţi pe locul I se desemnează câştigătorul” (????)

Văzurăţi, bre?  Auzirăţi, bre?  Marii finalişti de la „Britain’s Got Talent”  au fost cei care au avut  între-adevăr charismă şi au venit la fiecare apariţie cu CEVA NOU.  Iaca!

 

P.S. În finala nr 4 an votat cu COPIII. De ce? Simplu: ptr că nu m-au dezamăgit şi am asistat de fiecare dată la un veritabil step românesc executat impecabil de fiinţe mici neprofesioniste.

Din păcate nu a făcut acelaşi lucru şi tânărul pianist- care studiază 10(zece) ore/zi pianul. În preselecţii, când i s-au adus osanale,  se vede treaba că juraţii chiar sunt habarnişti.  Dacă erau în temă cu lucrarea mozartiană ar fi sesizat fără probleme rateurile pe clape ale tânărului.  Tot aşa s-a întâmplat şi în semifinală, auzindu-se clar „agăţarea” unei clape în plus în timpul interpretării.  Lucru de neiertat ptr un tânăr pianist care e obişnuit cu audienţa selectă .  Aşadar motivul trac-ului nu poate fi luat în calcul… Din păcate.    🙂

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s