Frica păzeşte pepenii

Nu mă pricep deloc la fotbal, dar ca orice începător într-ale „pariurilor”,  am observat ceva.

„Ceva” ăsta însemnând neconcordanţe în viaţa de zi cu zi.  Azi…despre fotbalul românesc.

Nu că fotbalul, în general, mi-ar fi- cel puţin- simpatic. Asta fiindcă nu văd „raţiunea” pentru care nişte indivizi care aleargă după o minge, ca mai apoi să-i dea cu şutul într-o poartă, m-ar determina să mă număr printre „pacienţii bolii grele” .

Cum spusei, am o maare nedumerire. Legat de campionatul ăsta european, într-un moment dramatic , când toată Terra e în picioare sub asediul terorismului, ca un privitor neutru ce mă aflu, întreb.

Aşadar: CUM se face că naţionala României a luptat cu toate forţele împotriva temutei naţionale din Hexagon- obţinând un scor onorant de 2-1 ( în favoarea Franţei, desigur)?  CUM se face că a obţinut egalitate împotriva puternicei Elveţia ( 1-1), iar în faţa naţionalei Albaniei a dat chix??

Am o teoriei bizară, ptr care mulţi vor da cu roşii în mine.

Având în vedere atentatele teroriste din ultimele luni pe teritoriul european, componenţii naţionalei României la Campionatul european şi-au păzit spatele.  Fără ştirea antrenorului, neinteresându-i banii ( chiar, ce să faci cu ei în Rai?) şi speranţele  suporterilor naivi,  „vitejii” României au pus de o „lăsare la vatră”, ptr a preîntâmpina o  eventuală repatriere în copârşeu.

Părerea mea.  😀

P.S. Radu Banciule, de la tine cum se vede?

Fotbal Ro

 

Reclame

2 gânduri despre &8222;Frica păzeşte pepenii&8221;

  1. Eu zic ca unsprezecele albanez a fost mai atlet decât cel românesc!Daca s-ar fi jucat până la epuizare…ne snopeau!😊 Ar mai fi fost varianta,ca Romania sa joace si cu rezervele in teren!Raportarea nu se face in raport cu populatia celor doua tari,ci la fizicul jucătorilor!Sa nu uitam ca garda regala a regilor României era formată din albanezi!

    1. Nu vă contrazic, ptr că nu mă pricep deloc la fotbal, dar prea e cusută cu aţă albă. Am înţeles că ceva similar s-a întâmplat, hăt, acum 68 de ani. Dacă erau aşa de prost pregătiţi s-ar fi văzut de la meciul cu Franţa. Cred că şi-au reconsiderat intenţiile după ciomăgeala dintre ruşi şi englezi. La care mai adăugăm pericolul atentatelor( numai ce fu descoperită bomba la metrou!). Cât despre o eventuală oboseală nu stă în picioare. A fost prea devreme.Cât de prost poţi fi pregătit ca să faci egal cu
      Elveţia?

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s